Geweldige kindvriendelijke vakantie-ideeën

Bij het zoeken naar een geweldige kindvriendelijke vakantie kan het een uitdaging zijn om een ​​accommodatie te vinden die geschikt is voor kinderen, maar ook om een ​​locatie te vinden die leuk is voor het hele gezin. Er zijn echter veel verschillende alternatieven voor bestemmingen waar uw kinderen van zullen genieten, en tal van mogelijkheden voor accommodatie voor een gezin.

Verblijf op de boerderij

Een vakantie op de boerderij is een fantastische optie voor een gezinsvakantie. Verblijf bij de familie die de boerderij bezit, of geniet van een aparte accommodatie. Sommige vakantieboerderijen hebben ruimte voor meer dan één gezin, terwijl andere slechts één groep tegelijk kunnen huisvesten. Kinderen kunnen genieten van de geweldige ervaring van het leven op de boerderij en kunnen deelnemen aan activiteiten zoals het voeren van de dieren, eieren verzamelen, fruit en groenten plukken uit de tuin, paardrijden en leren over een werkende boerderij. Eet verse zelfgemaakte gerechten, soms geteeld op het terrein zelf, en ontspan en kom tot rust in de rust en stilte van het land. Ga naar de dichtstbijzijnde lokale stad en geniet van wat een landelijke gemeenschap te bieden heeft. Ga sightseeing, maak een ontspannende rit door het land en ontdek wat de regio te bieden heeft.

Vakantie in de bergen

Een reis naar de bergen in de winter is een echt magische familievakantie. De sneeuwvelden in zowel New South Wales als Victoria zijn populaire vakantiebestemmingen en kinderen zijn dol op de sneeuw. Het kan duur zijn om op de berg te blijven, maar een alternatief is om accommodatie te vinden in de dichtstbijzijnde stad aan de voet van de berg. Als u niet over de benodigde uitrusting beschikt, kan deze gemakkelijk worden gehuurd en kinderen spelen graag in de sneeuw om sneeuwpoppen te maken en sneeuwballen te gooien. Sleeën zijn goedkoop te huren als skiën een beetje buiten je budget is, zolang je maar blij bent om je kinderen de berghelling op en af ​​te slepen. Als je zin hebt, kun je je kinderen, en jezelf ook, inschrijven voor ski- of snowboardlessen.

Camping

Kamperen is een geweldige manier om uw gezinsvakantie door te brengen, en of u nu een tent inpakt of een caravan trekt, heel Australië staat voor u open. Je kunt ervoor kiezen om het ruig te maken en weg te kamperen van de bewoonde wereld, of je kunt in een willekeurig aantal caravanparken verblijven die beschikbaar zijn in elke staat en elk territorium van Australië. Als u geen caravan heeft, kunt u ter plaatse een busje huren en u zult merken dat caravanparken alle faciliteiten hebben die u nodig heeft, waaronder wasserettes, barbecueplaatsen, zwembaden, speeltoestellen, toilet- en douchefaciliteiten en algemene winkels. Het is een geweldige manier om een ​​gezinsvakantie door te brengen, want er zijn altijd genoeg andere kinderen voor uw kinderen om mee te spelen en het is waarschijnlijk dat ze voor een dag zullen verdwijnen en zichzelf zullen vermaken.

Attractieparken

Alle kinderen zijn dol op themaparken, en Australië heeft een groot aantal geweldige parken in de aanbieding. De Gold Coast van Queensland is gastheer voor de grote vier; Sea World, Movie World, Wet ‘n’ Wild Water World en Dream World. U kunt online mogelijkheden vinden waar ze tickets verkopen waarmee u toegang heeft tot meer dan één park. Sydney heeft Luna Park direct aan de haven en Melbourne heeft ook een Luna Park, direct aan de baai. Victoria heeft ook Sovereign Hill, een geweldig historisch park in de oude goudvelden van Ballarat. West-Australië heeft Adventure World bij Bibra Lake, dat op slechts ongeveer twintig minuten rijden van het centrum van Perth ligt. Een verblijf in een caravanpark, een hotel of een zelfstandige accommodatie is een goed idee wanneer u met het gezin op vakantie gaat, omdat u uw eigen maaltijden kunt regelen en u beschikt over faciliteiten zoals een keuken en een wasserette om het leven gemakkelijker te maken.