Technische keuring

Keur je woning

U heeft uw droomhuis gevonden. Maar wat nu?

Laat u zich voor de aankoop volledig leiden door emoties? Nee Toch. U moet de aankoop van de woning in een ruimer financiëel en economisch perspectief bekijken. Dit gebeurt best door een onafhankelijke en objectieve partij. Koen Defour van de woonkeuring maakt een volledige sterkte/zwakte analyse van uw droomwoning.

Zou je graag de sterke en zwakke punten van een woning kennen ‘voor’ je koopt? Zou je graag weten waar je de verborgen gebreken moet zoeken? Zou je graag ‘vooraf’ ipv achteraf weten hoeveel de renovatie kost? Zou je graag goed voorbereid aan de onderhandelingstafel zitten? Als je op al deze vragen met ja moet antwoorden, dan zijn wij er voor jou. Als ervaren woningbouwers, weten wij als geen ander, welke de aandachtspunten zijn om de woning naar waarde te schatten. Wij doen dit in overleg met u, het is uw prijs voor uw woning. Onze vergoeding is een fractie van uw winst.

Hoe gaan we te werk? Hierna vindt je een aantal van onze aandachtspunten die we met een kennersblik overlopen en we stellen hierbij oa. volgende vragen:
Fundering
Muuropbouw
Dakconstructie
Rookkanaal aanwezig en bruikbaar?
Buitenschrijnwerk
Pleisterwerken
Vloeren, vloerbekleding en wandtegels
Binnenschrijnwerk
Sanitair en verwarming en keuken
Electriciteit
Ventilatie
Energiekost