Voel je in de hemel met hoofdkussens van schuim

Heb jij al hoofdkussens van schuim geprobeerd? Je hoeft nooit meer op zoek naar een kussen dat past bij je. Met een kussen van schuim heb je altijd een kussen dat zich vormt naar je lijf en zorgt dat je in de juiste houding ligt. Nachten wakker liggen en blijven woelen is verleden tijd. Net als een stijve nek en hoofdpijn. Met de nieuwe generaties kussens van schuim waan jij je in de hemel en heb je een geweldige nachtrust. Voorbij is de zoektocht naar het juiste kussen, jij weet wat je wilt. Wat de voordelen zijn van een schuimkussen laten we je hier uitgebreid zien. 

Nooit meer slaapproblemen door een hoofdkussen

Hoofdkussens zijn net zo belangrijk voor een goede nachtrust als je matras. Toch besteden de meeste mensen veel meer tijd aan de keuze van een nieuwe matras en veel minder aan de keuze van het juiste kussen. En dat is jammer want het juiste kussen kan veel klachten voorkomen. Met een kussen van schuim hoef jij geen nachten lang meer te woelen om de juiste houding te vinden. Het schuim zorgt ervoor dat je in elke houding comfortabel ligt en in de juiste houding. 

Hoofdkussens die bij iedereen passen

Er is veel geschreven over de verschillende slaaphoudingen en nog meer over welk kussen past bij een bepaalde houding. En dat is super handig als je de hele nacht in dezelfde houding ligt. Maar wat als je wisselt van houding tijdens je slaap? Moet je dan ook wisselen van kussen? Ook hier biedt een kussen met schuim dat je zelf op maat kunt maken de oplossing. De koud schuimdeeltjes zorgen dat het kussen altijd op de juiste hoogte blijft, in welke houding je ook ligt. Zo kun gerust van je buik naar je zij draaien en op je rug, zonder dat je wervelkolom onder druk komt te staan.

Een hoofdkussen dat niet broeit maar verkoelt

Hoofdkussens van synthetisch materiaal willen ’s nachts nog wel eens broeierig aanvoelen, zeker als je snel zweet. Dan ligt een kussen niet lekker en het is ook niet heel erg hygiënisch. Met een kussen van schuim is dat voorbij omdat het materiaal luchtdoorlatend is en vocht reguleert. Het verkoelt en voelt gedurende de hele nacht prettig aan. Met een tijk die wasbaar is hou je het kussen ook zonder vochtplekken en blijft het heerlijk schoon. Over allergieën hoef je niet eens na te denken omdat de materialen hypoallergeen zijn en daarmee ook voor mensen met een allergie geschikt.

Navulbare en wasbare hoofdkussens gaan lang mee

Hoofdkussens die navulbaar zijn met schuimbolletjes hebben meerdere voordelen. Je kunt je kussen precies zo vullen als jij zelf het fijnste vindt. Zo maak je een kussen op maat en voorkom je dat het kussen slap wordt en minder lekker ligt. Doordat je de vulling er eenvoudig uit kunt halen wordt het wassen van het kussen een koud kunstje en heb je jarenlang plezier van je hoofdkussen. Tot slot voorkom je beestjes in je kussen en blijft het kussen heerlijk fris.